کد خبر: 1230032
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰

جوان آنلاین: یک فوق‌تخصص غدد گفت: مصرف انسولین‌های نسل جدید به مدیریت بهتر قند خون افراد دیابتی کمک می‌کند که نتیجه این اتفاق، بالا رفتن و بهبود کیفیت زندگی آنهاست. 
محمدرضا مهاجری تهرانی، فوق‌تخصص غدد گفت: ورود انسولین‌های نسل جدید به ایران شرایط را برای بالابردن کیفیت زندگی بیماران دیابتی بهتر کرده‌است. افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ به نظارت منظم و درمان مداوم برای حفظ سطح هدف قند خون و به همان اندازه مهم برای مدیریت دیگر شرایط همراه با دیابت نیاز دارند. 
وی اظهار داشت: در قرن بیست‌ویکم شاهد ورود چندین محصول آنالوگ انسولین و ارتقای رژیم‌های انسولینی در درمان دیابت نوع ۲ بوده‌ایم. با وجود این، بسیاری از بیماران مبتلا به دیابت تحت درمان با انسولین در کنترل مناسب قند خون ناموفق باقی می‌مانند. این ممکن است نشان‌دهنده درمان ناصحیح و بی‌توجهی به مصرف دارو و کنترل قند خون باشد، اما این مسائل در بعضی موارد می‌تواند ناشی از نگرانی در مورد هیپوگلیسمی (افت قند خون) باشد. مهاجری تهرانی درباره مزایای انسولین‌های نسل جدید گفت: بیش از صد سال است که از تولید اولین انسولین می‌گذرد و کیفیت انسولین‌ها با گذر زمان بهتر نیز شده‌است. ابتدا منبع انسولین، حیوانی بود و سپس انسولین‌های نوترکیب به بازار عرضه شد و پس از آن نیز با پیشرفت علم انسولین‌های قلمی به بازار آمدند. به گفته این فوق‌تخصص غدد، انسولین نسل جدید نسبت به انسولین‌های قبلی مزایای زیادی دارد. در انسولین‌های نوع جدید به دلیل طولانی‌تر بودن اثر، فرد دچار افت قند خون کمتری به خصوص هنگام شب می‌شود و تعداد تزریقات انسولینی که باید در طول شبانه‌روز انجام شود نیز کاهش می‌یابد. بنابراین فرد مبتلا به دیابت در طول روز نیاز به یک و درنهایت دو مرتبه تزریق انسولین دارد. 
به گفته مهاجری تهرانی، افرادی که از این انسولین‌های نسل جدید استفاده می‌کنند می‌توانند زمان تزریق آن را خودشان کنترل کنند به این معنا که اگر وعده شام قرار است غذای بیشتری میل کنند دارو را با آن وعده یا اگر در وعده ظهر یا صبحانه غذای بیشتری می‌خورند انسولین خود را با این وعده غذایی می‌زنند. در واقع با این نوع انسولین، قند خون بعد از غذای فرد نیز کاهش پیدا می‌کند و کنترل می‌شود. 
وی توضیح داد: به طور کلی، انسولین‌نسل جدید که به تازگی وارد بازار دارویی ایران شده‌است، از هر دو مزیت کوتاه‌اثر و طولانی‌اثر بودن به طور همزمان برخوردار است و فرد می‌تواند حتی در طول شبانه‌روز، ساعت تزریق آن را تغییر دهد. مهاجری تهرانی بر این باور است که اگر فرد دیابتی در طول شبانه‌روز دو تا چهار بار انسولین بزند و به همین تعداد قند خون خود را چک کند، این رقم در سال به حدود هزارو۵۰۰ بار می‌رسد و فشار زیادی بر او وارد می‌شود، به همین دلیل بیماران نیاز به انسولین‌هایی دارند که طول اثر بیشتر و نیاز به دفعات تزریق کمتری دارند. وی اظهار داشت: مهم‌ترین مزیت محصول انسولین نسل جدید این است که دو نوع انسولین را در یک قلم قرار داده که ۳۰ درصد آن انسولین آسپارت و ۷۰ درصد آن انسولین دگلودک است و بر اساس تشخیص پزشک و بر اساس میزان نیاز بیماران تجویز می‌شود. در واقع در برخی از بیماران حتی با یک‌بار استفاده از این قلم در روز قند خون تحت کنترل قرار می‌گیرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار